35 років з піснею в серці

18 лютого 2020 року у районному будинку культури відбувся святковий захід «35 років з піснею в серці» з нагоди 35-річчя з дня створення народного аматорського хорового колективу ветеранів війни та праці.

В урочистостях взяли участь голова районної ради Зоя Бонсевич, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Ткачук, заступник міського голови Андрій Сташко, помічник Народного депутата України Петра Юрчишина Василь Павленко.
 
Гості свята звернулись до ювілярів із теплими словами побажань. Зокрема, голова районної ради Зоя Бонсевич привітала учасників хору із 35-ю річницею та побажала міцного здоров’я, подальших творчих успіхів. До вітань долучилась керівник апарату райдержадміністрації Наталія Ткачук. Разом вони вручили від районної ради та райдержадміністрації сертифікат на суму 20 тис. грн. для придбання нових сценічних костюмів та пам’ятні подарунки. 
 
Від імені міського голови його заступник Андрій Сташко також привітав народний колектив та вручив сертифікат на туристичну поїздку.
 
Народний депутат України Петро Юрчишин та депутат Вінницької обласної ради Микола Юрчишин влаштували для ювілярів святковий обід.
 
В рамках урочистостей святковим концертом колектив підтвердив звання народного.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 800