Увага! Важливо!

Шановні  керівники органів місцевого самоврядування, сільгоспформувань, підприємці,  депутати усіх рівнів,  небайдужі громадяни  Хмільниччини!
Враховуючи  швидкі темпи поширення корона вірусної інфекції у світі нам надзвичайно важливо згуртуватися і об’єднати зусилля,  щоб запобігти проникненню і поширенню коронавірусної інфекції на Хмільниччині!

Зважаючи на зусилля влади – Хмільницької райдержадміністрації і Хмільницької районної ради, звертаємося до усіх, хто має таку можливість, скласти пожертви на допомогу медикам, одиноким, непрацездатним громадянам.
 
Голови райдержадміністрації і районної ради  обговорили та узгодили механізм збору  необхідних ресурсів.
 
На базі благодійного фонду «Розвиток Хмільниччини» створено спеціальний рахунок  для  збору коштів з метою протидії  проникненню і поширенню корона вірусної інфекції.
Його мета – підтримка та поширення медичних, профілактичних та інформаційних заходів протидії розповсюдженню вірусу Covid-19. Зібрані кошти спрямують на додаткову закупівлю тестів, апаратів штучної вентиляції легень, медикаментів, масок, деззасобів, костюмів, тощо – для потреб медичного персоналу, медичних закладів Хмільниччини. Всі витрати вестимуть прозоро. 
 
Також, передбачено формування і адресна доставка продуктових наборів і приготування їжі для одиноких пенсіонерів, непрацездатних громадян.
Давайте зробимо добру справу разом! Нехай кожен з нас зробить те, що в його силах.  Хто допоможе коштами, а хтось просто залишиться вдома, щоб не наражати себе та оточуючих на небезпеку.   
Бережіть себе та своїх близьких! Будьте здорові!  
 
Кошти перераховуйте на поточний рахунок UA593204780000000026007146883
Код ЄДРПОУ 38030210, МФО 320478
Відділення №238/01 ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК»
БО «БФ «Розвиток Хмільниччини» 
Переглядів: 645