Шановні віряни!


Шановні віряни! Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння!

У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане і величне. Приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої весни і є символом перемоги життя над смертю.
Цей день дарує нам надію на  добро і милосердя, утвердження вічних і непорушних християнських цінностей, в основу яких покладено віру, любов та справедливість. У непростий для нашої держави та всього світу час ми зустрічаємо це величне свято, дякуємо Господу за підтримку у дні випробувань.
 
Віримо, що добрий Господь захистить та вбереже нас від пандемії. Він, страждаючи за нас на хресті, подарував людству вічне життя.  Тож молимо Його про милість перед загрозою страшної хвороби.
Для всіх нас особливо важливою була і залишається молитва за мир в Україні, за життя і здоров’я наших захисників, котрі стоять на сторожі миру на Сході України.  
У цей благословенний час ми підносимо наші молитви до Всевишнього, дякуємо Йому за подароване життя і милість, просимо Його ласки зміцнити нас у вірі.
Тієї миті, коли пролунають великодні дзвони, нехай оселиться у серцях радість і душевний спокій, зійдуть у ваші родини щедроти Господні, ангел Божий розгорне над кожним свої крила і обдарує здоров’ям, довголіттям і гармонією.
 
Нехай Свято Воскресіння Христового увійде у дім кожного з вас торжеством прекрасного та істинного, тим, що нам заповідав і чому вчить Спаситель – миром, злагодою, християнською любов’ю та Божою благодаттю!
Це час, коли треба забути образи і негаразди. І жити зі світлими думками і добрими намірами. Великдень об’єднує нас у щирій молитві.  Нехай чудо Воскресіння Христового надихає нас на праведні справи, хай все задумане вами обов’язково здійсниться.
Христос воскрес! Воістину воскрес!
 
Голова районної ради                                        Зоя Бонсевич
Переглядів: 780