Великдень


Шановні земляки, дорогі жителі Хмільницького району!
Разом з приходом весни і тепла знову приходить до нас найбільше свято – Світле Христове Воскресіння, Пасха Господня.

 Завітає воно до кожної домівки, до кожної сім’ї, до кожного серця, до кожної душі. Це свято сповнює нас почуттям вдячності, радості й надії.   
Ми сприймаємо його із відкритою душею і чистим серцем, почуттям радісної благодаті та очищення, віри у краще майбутнє. 
Воно нагадує нам про чудову і найголовнішу подію світової історії – про воскресіння із мертвих Ісуса Христа.
 
У важкий для нашої держави та всього світу час ми зустрічаємо це величне свято та дякуємо Господу за підтримку у дні випробувань.
Віримо, що добрий Господь захистить та вбереже нас від пандемії коронавірусу. Адже Він, страждаючи за нас на хресті, подарував людству вічне життя.  Тож молимо Його про милість перед загрозою страшної хвороби.
Не забуваймо у своїх  Великодніх молитвах попросити у доброго Господа за мир в Україні, за життя і здоров’я наших захисників, котрі стоять на сторожі миру на Сході України.  
 
Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими, терплячішими один до одного.
Щодня маємо пам’ятати, усвідомлювати, розуміти і вірити, що  Бог дбає про кожне своє створіння, в його владі дарувати нам краще життя. Але для  цього треба чесно, невпинно працювати і звертатися до Бога із щирою молитвою – за святу церкву, за матір Україну, а відтак і за себе.
 
Тож у ці радісні дні Пасхальних свят дозвольте побажати Вам усім душевної чистоти і гармонії, миру та спокою в оселях. Нехай чудо Воскресіння Христового надихає Вас на добрі та праведні справи. Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя!
З Великоднем Вас, дорогі земляки.
 
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!
 
З повагою
Голова районної ради                         Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 546