Передача кисневих концентраторів

22 квітня 2020 року, в рамках робочого візиту, голова Хмільницької районної державної адміністрації Максим Мазурик і заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Юрій Шевченко передали в інфекційне відділення КНП «Хмільницька центральна районна лікарня» два кисневих концентратори.

В ході зустрічі Максим Васильович і Юрій Сергійович поцікавилися забезпеченням відділення і першочерговими потребами задля успішного лікування людей і протидії поширенню коронавірусної  інфекції.   
 
 «Дякуємо кожному, хто долучається і допомагає медичним закладам Хмільниччини, ” – сказав завідувач інфекційним відділенням Іван Максименко.
 
Передане медобладнання було придбане за рахунок коштів  БО БФ «Розвиток Хмільниччини»  ( керівник Олександр Кубряк).
 
Закликаємо громадян підтримувати добрі справи! Нехай кожен з нас зробить те, що в його силах.  Хто допоможе коштами, хтось – необхідними засобами захисту,  тощо, а хтось просто залишиться вдома, щоб не наражати себе та оточуючих на небезпеку.
 
Хмільницька районна державна адміністрація звертається до підприємців, керівників сільгосппідприємств, які діють на території району, до усіх громадян з пропозицією співпраці у боротьбі з коронавірусною інфекцією і запобіганню її поширенню на Хмільниччині.
 
На базі благодійного фонду «Розвиток Хмільниччини» створено спеціальний рахунок  для  збору коштів з метою протидії  проникненню і поширенню корона вірусної інфекції.  
 
Одна з можливостей допомогти – перерахувати кошти на поточний рахунок UA593204780000000026007146883
 
Код ЄДРПОУ 38030210, МФО 320478
 
Відділення №238/01 ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК»
 
БО «БФ «Розвиток Хмільниччини» , з поміткою: «для боротьби з коронавірусною інфекцією».
 
 
 
 
 
 
http://rda-hm.gov.ua
Переглядів: 861