ЦРЛ отримала переносні електрокардіографи

5 травня 2020 року заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Юрій Шевченко та регіональний директор Хмільницького ВП ПрАТ «Зернопродукт МХП» с.Воронівці Юрій Фаринюк передали для КНП «Хмільницька центральна районна лікарня» два переносних електрокардіографи.

Нагадаємо, Хмільницька районна державна адміністрація звернулася до керівників сільгосппідприємств, які діють на території району з пропозицією співпраці у боротьбі з корона вірусною інфекцією і запобіганню її поширенню на Хмільниччині.
 
На сьогодні філіями ТОВ СП «НІБУЛОН»: «Хмільник» в с.Широка Гребля та «Південний Буг» с.Березна перераховано кошти для ефективної роботи сімейних лікарів комунального  некомерційного підприємства  «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» в сумі 50 тис.грн., ТОВ «А.Т.К.» м.Київ придбано засоби індивідуального захисту та бензиновий оприскувач на суму 50 тис. грн.., які передано КНП «Хмільницька центральна районна лікарня», відокремленому структурному підрозділу   Хмільницький   міськрайонний відділ лабораторних досліджень  ДУ «Вінницький обласний лабораторний   центр  МОЗ України»; ТОВ «Поділля агроінвест» с.Скаржинці та ТОВ Колос-Поділля» с.Терешпіль перераховано по 3 тис.грн. на відкритий спецрахунок БО «БФ «Розвиток Хмільниччини». 
 
За перераховані кошти АТ «Вінницягаз» було придбано та передано Хмільницькій центральній районній лікарні 50 швидких тестів, 60 захисних костюмів, 10 захисних окулярів, 100 захисних медичних масок, 200 пар рукавичок.
 
Олександр Крученюк особисто вручив засоби індивідуального захисту працівникам медичних закладів сіл Сальниця (100 шт.масок), Порик – (150 шт. масок), Уланівської лікарні (600 шт. масок) та Уланівської станції швидкої медичної допомоги (100 шт. масок). Також 1000 масок передано працівникам Хмільницького центру первинної медико-санітарної допомоги.
 
Завдяки організації та ефективній співпраці  районної влади та БО БФ «Розвиток Хмільниччини» було придбано та передано для інфекційного відділення Хмільницької центральної районної лікарні два  кисневих концентратори.
 
Висловлюємо вдячність усім, хто робить все, що може, щоб допомагати медичній галузі, літнім людям, які живуть поруч, хто не чекає, а діє!
 
Закликаємо громадян підтримувати добрі справи!
 
На базі благодійного фонду «Розвиток Хмільниччини» створено спеціальний рахунок  для  збору коштів з метою протидії  проникненню і поширенню корона вірусної інфекції.  
 
Одна з можливостей допомогти – перерахувати кошти на поточний рахунок UA593204780000000026007146883
 
Код ЄДРПОУ 38030210, МФО 320478
 
Відділення №238/01 ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК»
 
БО «БФ «Розвиток Хмільниччини» , з поміткою: «для боротьби з коронавірусною інфекцією».
 
Висловлюємо подяку за співпрацю та виявлену соціальну відповідальність. Разом ми  – сила та зможемо побороти будь - які  небезпечні виклики.   
 
 
 
 
http://rda-hm.gov.ua/
Переглядів: 710