День медичного працівника


Шановні працівники системи охорони здоров’я!
Щиро вітаю всіх медичних працівників Хмільниччини – лікарів, фельдшерів, медичних сестер, молодший медичний персонал, ветеранів охорони здоров’я – з професійним святом!

Із безмежною вдячністю вклоняюсь перед вашою благородною працею, яка не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості. Складна, відповідальна, жертовна – вона завжди була і залишається найважливішою, адже у ваших руках найцінніший дар людини – її здоров’я та життя.
Ви супроводжуєте кожного з нас від народження, переживаєте разом із нами кожну хвилину хвороби, даруєте надію на одужання.
Ваша професія сповнена благородної місії – служіння в ім’я інших та відданості своїй справі.
Зараз ви відіграєте особливу роль, адже саме на ваші плечі ліг тягар боротьби із COVID 19. 
Ви першими вступаєте у двобій зі страшною хворобою, ризикуючи власним життям та здоров’ям.
Дякуємо вам за врятовані життя, за повернуте здоров'я і радість, адже коли здорові рідні і близькі – це щастя для кожної родини.
Низький уклін вам за вірність благородному покликанню і обов'язку. 
Щиро бажаю усім, хто турбується про здоров'я і життя громадян, міцного здоров'я, завзяття, творчої наснаги та гарного настрою.
Нехай у вашому домі завжди панує мир і злагода, у серці – доброта, у справах – мудрість і виваженість, а клятва Гіппократа ніколи не буде для вас обтяжливим обов'язком, а лише приємною місією!
Хай праця завжди приносить вам радість і задоволення.
 
Зі святом! Щастя вам і добра!
 
З повагою
Голова районної ради                                  Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 660