День державної служби


Шановні державні службовці!
Дорогі колеги!
Дозвольте  щиро привітати вас з  Днем  державної служби.

    Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. 
Довіра до влади починається з людини, яка вирішує свої повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи.
Вірно, чесно, шляхетно служити своєму народові та державі в ім'я її процвітання для українців у всі часи було почесним обов'язком.. На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави.
       Впевнена, що запорукою успішного виконання намічених вами цілей є ваш професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які і надалі будуть слугувати на користь людям.
Щиро бажаю Вам витримки і терпіння, таких необхідних у вашій роботі. Нехай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.
Бажаю всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.
 
 З повагою 
Голова районної ради                                                 Зоя Бонсевич
 
 
 
 
 
Переглядів: 593