День Конституції України


Шановні жителі Хмільницького району!
Від імені депутатського корпусу районної ради щиро вітаю вас  із найважливішим державним святом – з Днем Конституції України!

 
        Конституція України врахувала історичний досвід нашого народу і кращі світові традиції. За 24 роки, що минають  з часу прийняття Верховною Радою України Основного Закону нашої держави, Конституція стала не просто головним правовим документом, у ній відображені демократичні засади організації держави, політичні та економічні свободи українців.
Головний принцип Конституції – служіння суспільству. Її мета – розбудова правової демократичної держави.
            Сьогодні , у ці буремні часи, Україна проходить надзвичайно важке випробування – на єдність і територіальну цілісність.
            І це вимагає від нас  перетворити зміст на результат. Усім нам потрібні підвищена відповідальність, самовіддана праця, консолідація всіх здорових сил заради однієї мети – процвітання України, як  цивілізованої європейської держави.           
В переддень цього великого для українського народу свята ми маємо пам’ятати, що тільки наші з вами спільні зусилля, небайдужість кожного громадянина стануть запорукою  існування єдиної, багатої, процвітаючої та щасливої України.
Тож ще раз сердечно вітаю вас з Днем Конституції .         
         Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра,  відновлення миру та стабільності, злагоди й глибокої віри в гідне майбутнє рідного краю та України!
 
 
З повагою
Голова районної ради                                      Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 627