Вітання голови районної ради з нагоди 1-го вересня

         

         Відшуміло, відгуляло запашне веселе літо і на порозі замайоріла жовтокоса красуня-осінь. Знову, як і щороку, покликала вона за парти засмаглих, відпочилих школярів.

         Дещо по-особливому розпочнеться навчання у першокласників. Для них перший дзвінок продзвенить у незвичних умовах  - в умовах пандемії. Проте, незважаючи на відміну офіційних урочистостей, хочеться побажати нашим дорогим першачкам успіхів у навчанні, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та сподівань. Нехай шкільні роки запам’ятаються вам як найкращі та найяскравіші у житті.

         Батькам бажаю терпіння та витримки у цей нелегкий час. Нехай зусилля, спрямовані на розвиток  та виховання дітей, принесуть рясні плоди. Нехай діти стануть вашою гордістю та втіхою.

         Не можна не згадати у цей урочистий день і наших випускників. Цей перший дзвінок пролунає для вас востаннє. Мине зовсім небагато часу і перед вами відкриється безліч доріг. І лише від вас залежить, чи вірний шлях ви оберете. Тож бажаю вам міцного здоров’я, успішного завершення навчання, справжніх надійних друзів та гарної долі. Нехай береже вас Господь.

         Вчителям від душі хочеться побажати здібних та вдячних учнів. Нехай те зерно знань та добра, яке ви засіваєте впаде на благодатну ниву учнівських старань та бажання пізнавати нове. Здоров’я вам та наснаги у  благородній педагогічній праці.

         У переддень свята Першого вересня вітаю всіх учнів, батьків, вчителів із початком нового навчального року,  зичу всім міцного здоров’я та успішного і продуктивного навчального року.

З повагою

 

Голова районної ради                       Зоя Бонсевич

Переглядів: 539