Хмільницька міськрайонна філія ОЦЗ інформує

Хмільницька міськрайонна філія Вінницького обласного центру зайнятості повідомляє, що у рамках спільного проєкту Уряду Швеції та ПРООН в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку», на Вінниччині розпочинає роботу проєкт щодо створення Сімейних молочних ферм.  

У рамках цьго проєкту 09 вересня 2020року о 13 годині  в Хмільницькій міськрацонній філії буде проведено семінар «Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес» з представником проєкту  Віталієм Гринькевич. 
Дана ініціатива сприяє активізації розвитку молочного тваринництва, місцевих молокозаводів, сіл та ОТГ у поєднанні з утвердженням сімейних цінностей. 
Метою проєкту є підвищення якості молока, яке буде закуповуватись у населення. 
Для відкриття ферми проєктом передбачається фінансова підтримка: будівельні роботи, обладнання, надання коштів на купівлю ВРХ, продаж кормів або технологічний супровід при заготівлі власних кормів, консультативні, ветеринарні, зоотехнічні та інші послуги, збір, охолодження та продаж молока. 
           Учасниками проєкту можуть бути родини, фермерські господарства та фізичні особи-підприємці, які виявили бажання створити сімейну молочну ферму.    
                                                
Просимо посприяти інформуванню і залученню до семінару учасників. 
 
Директор Хмільницької МРФ
Вінницького ОЦЗ                                                         Каленіченко С.В. 
 
Переглядів: 488