Всеукраїнський день бібліотек


Шановні працівники бібліотек!
Щиро вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек!

У всі часи бібліотеки виконували важливу місію бути пам’яттю народу, скарбницями культурних цінностей людської цивілізації, храмом знань, де зберігаються безцінні духовні скарби, які живлять могутнє коріння нації. Сьогодні бібліотеки, зберігаючи традиції, удосконалюють свої послуги, дають можливість відвідувачам ознайомитись із світовою культурною спадщиною та одержати повноцінну інформацію. Без сумніву, саме вони були і залишаються найважливішими осередками культурного і просвітницького життя.
 
   Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань є бібліотекарі – провідники у світ нового та непізнанного. Саме ви допомагаєте читачам у їх прагненні пізнавати реальну картину світу, даєте поради, підбираєте необхідну літературу. 
   Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята, нехай у вас завжди буде натхнення, прагнення до пізнання всього нового та раніше невідомого, жага до знань, бадьорості духу, сили розуму!
    Бажаю вам творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя та подальших успіхів у благородній та просвітницькій справі.
 
З повагою
Голова районної ради                                   Зоя Бонсевич
Переглядів: 610