Міжнародний день людей похилого віку

Шановні представники старшого покоління!
Першого жовтня в Україні, як і в багатьох країнах світу, відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Цей день – данина шани, глибокої поваги всього народу до старшого покоління, людей, які вже зробили свій особистий вклад у розвиток країни та суспільства.

Саме ви – сивочолі ветерани війни та праці подолали ворога у роки Другої світової війни, підняли з руїн Україну. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей та духовних цінностей – це приклад для наслідування сучасній молоді.
Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже тепло людських сердець, моральна й матеріальна підтримка особливо відчуваються у поважному віці. Старші люди пронесли крізь своє життя нетлінні та невмирущі людські цінності, вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили нас долати труднощі та бути достойними своєї держави.
Багато літніх людей і сьогодні беруть активну участь у громадському житті, продовжують працювати, вносячи відчутний фінансовий внесок в економіку кожної окремої родини, рідного краю та країни в цілому. Хочеться побажати всім людям похилого віку залишатися діяльними й активними.       
Нехай ваші вже не молоді роки не знесилюють вас, а піднімають морально і духовно. Пам’ятайте, що ваш неоціненний життєвий досвід вкрай потрібний нашій молоді. 
          Зичу усім людям старшого покоління міцного здоров’я на довгі роки, бадьорості духу, невичерпної енергії, злагоди, благополуччя та мирного неба над головою!
 
З повагою
Голова районної ради                                      Зоя Бонсевич
Переглядів: 499