4 сесія 8 скликання

16 січня 0 10:00 годині в залі засідань Козятинської райдержадміністрації відбулась позачергова 4 сесія Хмільницької районної ради 8 скликання.

На сесії були розглянуті наступні питання:

1. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни межі населеного пункту с.Вернигородок на території Глуховецької селищної ради Хмільницького району Вінницької області.

2. Про скасування рішення  та вихід з складу засновників юридичної особи комунальної організації «Редакція районного радіомовлення «Промінь».

3. Про скасування рішення 40 сесії Козятинської районної ради 7 скликання від 18 листопада 2020 року № 15-40-07 «Про передачу цілісного майнового комплексу комунального підприємства «Козятинська центральна районна лікарня Козятинської районної ради».

4. Про передачу об’єкта комунальної власності та прав засновника юридичної особи КП «Козятинська центральна районна лікарня Козятинської районної ради» Козятинській міській раді.

5. Про визнання такими, що втратили чинність,  рішень, якими затверджено галузеві районні програми.

6. Про районну програму фінансової підтримки працівниківгалузей бюджетної сфери Хмільницького району на перехідний період.

7. Про внесення змін до рішення Козятинської районної ради та передачу об’єкта спільної комунальної власності та прав засновника юридичної особи КЗ «Козятинська центральна районна бібліотека».

8. Про скасування рішення районної ради та передачу об’єкта спільної комунальної власності та прав засновника юридичної особи КЗ «Козятинський районний трудовий архів».

9. Про внесення змін до складу постійної комісії районної ради 8 скликання.

10. Про скасування рішення районної ради та передачу об’єкта спільної комунальної власності та прав засновника юридичної особи районного КП «Проектно-виробничий архітектурно-планувальний центр».

11. Про внесення змін до рішення 3 сесії районної ради 8 скликання від 24.12.2020 року № 46 «Про районний бюджет Хмільницького району на 2021 рік».

12. Про передачу об’єкта комунальної власності комунальної установи «Дитячо-юнацька спортивна школа «Колос» за адресою: с. Козятин, вул. Миру, 84 зі спільної комунальної власності територіальних громад Хмільницького району до комунальної власності Глуховецької селищної ради.

13.  Про внесення змін до рішення 2 сесії районної ради 8 скликання від 15.12.20202 року № 19 «Про передачу зі спільної комунальної власності територіальних громад Хмільницького району юридичних осіб і цілісних майнових комплексів закладів освіти та рухомого майна до комунальної власності Війтівецької сільської територіальної громади.

14. Про затвердження фінансового плану КП «Козятинська центральна районна лікарня».

15. Про внесення змін до рішення 3 сесії районної ради 8 скликання від 24.12.20202 року № 37 «Про передачу об’єктів спільної комунальної власності та передачі прав засновника юридичних осіб Уланівській сільській раді.

16. Про програму забезпечення виконання Хмільницькою районною державною адміністрацією повноважень, делегованих їй районною радою на 2021 рік.

17. Про надання згоди на прийняття на відповідальне зберігання.

18.  Про звернення депутатів Хмільницької районної ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення цін на енергоносії для населення.

                       
Переглядів: 679