COVID-19

     Станом на 10.00 год 1 березня 2021 року, за три доби, в Хмільницькому районі зафіксовано 181 новий випадок  захворювання на COVID-19,  83 особи, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків - 3932 , з них 3141 – одужали,  574 – на самоізоляції за місцем проживання,  69 – померли, на стаціонарному лікуванні в Хмільницькій центральній районній лікарні перебуває 62 особи, у 1-й міській лікарні м.Вінниця –3 особи, у Вінницькій центральній районній лікарні – 2 особи, у Вінницькій обласній дитячій інфекційній лікарні – 3 особи, в Козятинській центральній районній лікарні – 20 осіб,  в Калинівській центральній районній лікарні – 50 осіб.

     Інформування про виявлені випадки здійснюється виключно після отримання результатів від  ДУ "Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України", на підставі досліджень методом ПЛР.

    Не забувайте дотримуватись належних заходів безпеки: мийте руки, використовуйте антисептик, уникайте контакту з особами з проявами гострої респіраторної інфекції, зберігайте певну дистанцію при спілкуванні, уникайте місць великого скупчення людей тощо.

    Будьте свідомими, бережіть себе та своїх близьких!

Переглядів: 371