Інформаційна зустріч "Можливості розвитку територіальних громад"

     4 березня в місті Калинівка відбулася інформаційна зустріч «Можливості розвитку територіальних громад», яку представники обласної Ради проводили спільно із фондом громади "Подільська громада" для громад усіх шести районів Вінниччини.

     У зустрічі взяли участь голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, заступник голови Вінницької обласної Ради Дмитро Чаленко, депутат Вінницької обласної Ради Ілля Гуменчук, голова Калинівської міської ради Василь Поліщук, голови громад, їхні заступники, старости та профільні фахівці Глуховецької, Жданівської, Іванівської, Калинівської, Козятинської, Махнівської, Самгородоцької, Уланівської та Хмільницької територіальних громад.

     Нагадуємо, що Конкурс «Комфортні громади» відбиратиме проєкти розвитку територіальних громад Вінниччини, і в подальшому реалізація прєктів-переможців фінансуватиметься  за кошти обласного бюджету, бюджетів громад та з інших залучених джерел.

    Умовами Конкурсу визначено термін подання проектів в електронному вигляді – до 26 березня; проєкти-переможці будуть визначені до 13 травня.

         

Переглядів: 366