Вітання до 8-го березня

Шановні жінки!
Щиро, від усієї душі, вітаю Вас з чарівним весняним святом  –
Міжнародним днем прав жінок і миру.

     Жінка, як весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Виконуючи безліч професійних обов'язків, невимушено долаючи кар'єрні сходинки, жінки в той же час встигають мати бездоганний вигляд, бути лагідними мамами, вірними дружинами, справжніми хранительками домашнього вогнища.

    Ваша невичерпна енергія додає чоловікам нових сил, допомагає стати кращими, добрішими, впевненішими в собі.

    Проте, сьогоднішні реалії життя, нерідко змушують вас виявляти не тільки слабкість та ніжність, а й мужність та стійкість. Сьогодні українські жінки стали надійною опорою для батьків, братів, чоловіків та синів, які захищають кордони на сході країни.

    Особлива подяка тим жінкам, які сьогодні разом з чоловіками  знаходяться  на передньому краї боротьби за суверенітет і територіальну цілісність нашої державита жінкам-медикам, які перебувають в авангарді боротьби з коронавірусом, щодня ризикуючи життям.

     Низький уклін матерям і дружинам, які чекають на чоловіків та синів з фронту, глибоке співчуття тим з них, які втратили рідних. Ви - справжні берегині для Героїв і для всієї України.

     Нехай же перші весняні промені принесуть вам і вашим родинам мир, щастя і благополуччя, сімейний затишок і гарний святковий настрій. Нехай доля завжди буде прихильною до вас і ваших рідних. 

     Залишайтеся такими ж добрими і ласкавими, сильними і водночас вразливими, такими відважними і такими тендітними. Щастя вам, гарного настрою, оптимізму, вічної молодості й немеркнучої краси та здійснення усіх бажань!

 

Зі святом вас!

 

З повагою, Голова районної ради                                              Юрій СЛАБЧУК

Переглядів: 455