День народження Т.Г. Шевченка

                                                                           
         9 березня 2021року Україна та світова спільнота відзначатиме  день народження Т.Г.Шевченка - духовного батька України, який присвятив своє життя збереженню і поширенню самобутньої народної мудрості, козацької звитяги та культури нашого народу.

        Життя Великого Кобзаря є прикладом свідомого вибору людини, яка обрала нелегку, сповнену випробувань і боротьби дорогу служіння рідному народові.

       Сповнені любов'ю до рідної землі, прагненням зробити життя українців гідним і достойним з натхненням звучать слова Тараса і сьогодні, коли Україна розбудовуючись, змушена захищати власний дім — незалежну, демократичну, суверенну державу.

       Переконана, що вони є і будуть важливим орієнтиром та дороговказом на подальшому шляху державотворення і демократизації суспільства. Будуймо всією громадою свій дім – у злагоді, мирі та любові, щоб діти наші і внуки отримали у спадок державу, яку заповідав нам Великий Кобзар. Нехай святе Шевченкове ім’я об’єднає нас усіх незалежно від поглядів та переконань задля щасливого майбутнього рідного народу.

 

Голова Хмільницької районної ради                            Юрій СЛАБЧУК

 

Переглядів: 359