Семінар-нарада "Громада безпечного середовища"

     12 травня за ініціативи ГУ ДСНС України у Вінницькій області, МГО "Україна-Польща-Німеччина" та Єврорегіону "Дністер" у місті Хмільник відбулася семінар-нарада "Громада безпечного середовища".
     У заході взяли участь керівники району та міста, голови територіальних громад району, начальник обласного та районних управлінь ГУ ДСНС України.
     Зі вступним словом до усіх присутніх звернулися місцеві очільники:  голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, міський голова Микола Юрчишин, заступник голови Хмільницької РДА Сергій Чабан. 

     Керівник  Головного управління ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук продемонстрував пілотні проєкти, які успішно були реалізовані громадами Вінницької області в рамках децентралізації у напрямку пожежно-техногенної безпеки. Він розповів як створювалися та функціонують Центри безпеки громадян, місцеві пожежні команди та добровільні  пожежні дружини «Добровольці-вогнеборці».

     Радник голови Вінницької обласної державної адміністрації Андрій Кавунець поділився досвідом діяльності добровільних пожежних дружин на прикладі Польщі.

     Заступник голови Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина» Микола Радіонов поінформував про можливість підписання багатосторонніх угод із закордонними партнерами в питаннях проєктної та грантової роботи.

     Захід завершився спільними намірами відповідально працювати над реалізацією проєктів для безпеки громади.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Переглядів: 343