Соціальний комунікаційний проект “Дивись українське!”

       У Хмільнику та Калинівці покажуть фільми просто неба.
    В 2016 році в Україні було створено комплексний соціальний комунікаційний проект “Дивись українське!”, мета якого – сприяння розвитку українського кінематографа.
       

    На 2021 рік Асоціацією «СРКУ – дивись українське!» та Благодійним фондом «МХП – Громаді» запланований масштабний тур Україною (близько 30 міст та містечок) з великою програмою показів фільмів Проєкту та найкращих національних фільмів. Нині організатори показують фільми на Вінниччині. Вінниччина – це дев’ятий регіон, куди завітала мобільна медіаплатформа. Далі організатори кінотуру поїдуть демонструвати українські кінострічки на  Дніпропетровщину.

     На Вінниччині кінотур нещодавно відбувся  в Ладижині, де глядачам продемонстрували  українські стрічки “Толока” та “Безславні кріпаки”. Кінопоказ відбувався на медіаплатформі, створеній спеціально для туру.

     Планується, що у Вінницькій області загалом відбудеться 10 кінопоказів. Тур “Кіно просто неба” збирає від 600 до 2500 тисяч глядачів.

     З 13 по 15 серпня фільми просто неба у рамках національного кінотуру демонструватимуть для жителів Калинівки, Хмільника та Гайсина.

Переглядів: 355