Відкриття Стіни пам’яті

     29 серпня, в День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, в Калинівці відбулося відкриття Стіни пам’яті.
    Учасниками заходу стали військовослужбовці – учасники АТО/ООС, сім’ї загиблих воїнів, волонтери, представники влади – голова Хмільницької райради Юрій Слабчук, Калинівський міський голова Василь Поліщук, депутат обласної ради Ілля Гуменчук.

     Ініціатива будівництва Стіни пам’яті у Калинівці належить Об’єднанню учасників бойових дій та патріотів України. На проєкт Стіни був оголошений конкурс. Малюнок, який викарбуваний на стелі, це робота переможниці конкурсу, учениці загальноосвітньої школи №3 міста Калинівки Софії Каліни, а слова – це стрічки з вірша калинівчанина Анатолія Сопіна.

     Після відкриття Стіни пам’яті та вшанування загиблих, усі присутні колоною рушили до церкви Миколая Чудотворця, на подвір’ї якої у минулому році відкрити пам’ятник загиблим за Україну. Біля нього відбулася панахида за загиблими та покладання квітів.

                  

Переглядів: 318