Пленарне засідання 32 сесії

Відповідно до статті 46 та пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”  19 лютого 2015 року о 10 годині  в малому залі районного Будинку культури була проведена 32 сесія районної ради 6 скликання. 
В роботі сесії приймав участь депутат Верховної Ради України Юрчишин Петро Васильович.

Перед розглядом питань порядку денного сесії голова Хмільницької районної ради Чмелюк Василь Арсеньович та голова Хмільницької районної адміністрації Буткевич Євгеній Віталійович за дорученням голів облдержадміністрації та обласної ради вручили Народному депутату України Юрчишину Петру Васильовичу  спеціальний диплом та відзнаку «Покровитель культури 2014», за значний внесок у розвиток культури села, зміцнення матеріальної бази закладів культури, підтримку талановитої молоді і творчих аматорських колективів в рамках обласної культурно-мистецької акції «Покровитель культури 2014».
 
 
На розгляд сесії були винесені наступні питання:
1. Про внесення змін до рішення 31 сесії районної ради 6 скликання  від 15.01.2015 року «Про районний бюджет на 2015 рік»
2.  Про затвердження трансфертних угод 
3. Про  розпорядження голови райдержадміністрації
4. Про порядок та норматив відрахування частини чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств до районного бюджету
5. Про  внесення змін до Статуту КП «Центральна Хмільницька районна аптека № 265»
6. Про прийняття в комунальну власність територіальних громад Хмільницького району майна дитячого садка с.Колибабинці 
7. Про надання дозволу на проведення в районному Будинку культури урочистих реєстрацій шлюбу
8. Про розпорядження голови районної ради
9. Про районну програму поліпшення стану довкілля та благоустрою населених пунктів Хмільницького району на 2015-2018 роки
10. Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельної ділянки на території Кропивнянської сільської ради
 навколишнього середовища, благоустрою та комплексного розвитку населених пунктів.
11. Про внесення доповнень до Комплексної програми покращення умов стоматологічного обслуговування жителів Хмільницького району на 2012-2015 роки
12. Про внесення змін до складу постійних комісій районної ради
13. Про план роботи районної ради на 2015 рік
14. Про підтримку Постанови Верховної Ради України від 27 січня 2015 року № 129-VIII „Про Звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ,  національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором”
15. Про встановлення пам’ятного стенду вінничанам – Героям Небесної Сотні та воїнам, загиблим під час проведення АТО.
 
Після розгляду питань сесії перед присутніми виступив Народний депутат України Юрчишин Петро Васильович, розповівши про основні напрямки своєї роботи.
 
 
На сесію були запрошені депутати обласної ради від району, голова Хмільницької районної державної адміністрації, заступник голови та  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, міжрайпрокурор, начальник Хмільницького МВ УМВС України у Вінницькій області, голова суду, сільські голови,  засоби масової інформації.
Переглядів: 4280