Проведено пленарне засідання 15-ї позачергової сесії

Сьогодні, 10 березня 2022 р. в онлайн режимі було проведено пленарне засідання 15-ї позачергової сесії Хмільницької районної ради 8 скликання.
У роботі роботі пленарного засідання взяв участь голова Хмільницької районної військово-цивільної адміністрації Богдан Кузнец.

Відкриваючи сесію, голова районної ради Юрій Слабчук подякував депутатам районної ради за активну позицію та чималу допомогу у зборі усього необхідного для підтримки військових частин району і територіальної оборони. Він зазначив, що розпочавши війну проти нашої Батьківщини ворог мав на меті змінити чинну владу та поставити на чолі нашої держави свій маріонеточний уряд. Вони надіялись на швидку перемогу, але наш народ, наша армія поставили хрест не тільки на їхніх планах, але і на тисячах окупантів, які зайшли на нашу землю. Українська армія чинить героїчний спротив ворогу, який від лютого безсилля знищує усе підряд, в тому числі школи, дитячі садочки, лікарні. В своїй жорстокості вони кривавіші за гітлеривців, але ми тримаємось. Перемога буде за нами!
         На розгляд були внесені наступні питання:
1.Про програму територіальної оборони Хмільницького району на 2022-2024 рік,з виділенням коштів в сумі 200000 грн.для забезпечення потреб тероборони району .
2.Про звіт голови районної державної адміністрації про здійснення адміністрацією делегованих їй районною радою повноважень.
3.Про оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Хмільницького району.
4. Про розпорядження голови районної ради.
5.Про затвердження договорів.
6. Про розпорядження голови райдержадміністрації.
7. Про внесення змін до рішення 12 сесії районної ради 8 скликання від 24.12.2021 року № 196 «Про районний бюджет Хмільницького району на 2022рік».

Переглядів: 314