Святкування 30-річчя хору ветеранів війни і праці

27 лютого 2015 року в Хмільницькому районному Будинку культури районна та міська влада, хмільничани, ветерани, молодь вітали народний аматорський хоровий колектив ветеранів війни і праці із 30-річним ювілеєм з часу створення. 

Голова районної ради Василь Чмелюк, перший заступник голови райдержадміністрацї Павло Горбатюк окрім теплих, щирих слів і побажань здоров"я та подальших творчих успіхів, вручили вітальну адресу для колективу, почесні грамоти райдержадміністрації і районної ради керівникам хору різних років та квіти. Голова районної ради Василь Чмелюк повідомив про чудовий подарунок від районної влади для ювілярів - перерахування коштів у сумі 45 тис. грн на пошиття нових костюмів для учасників хору. 
 
 
Від імені територіальної громади Хмільника Василь Грушко вручив хористам подяку та грошову винагороду для потреб хору.
Привітав учасників прекрасного творчого колективу помічник-консультант народного депутата України Петра Юрчишина Сергій Маташ та запросив колектив на святкову гостину в ресторан "Візит".
Із святом привітала і головний спеціаліст відділу народної творчості управління культури та туризму облдержадміністрації Ніна Джус. 
Саме до 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, з нагоди 30-річного ювілею утворення народного аматорського хорового колективу ветеранів війни та праці лунали патріотичні пісні, чудові композиції у виконанні самих ювілярів та гарні слова вітання, мистецькі дарунки, побажання миру, злагоди від колег, однодумців по творчій і культурній діяльності Хмільниччини.
 
Додатково
Переглядів: 1158