відбулось чергове пленарне засідання 26-ї сесії Хмільницької районної ради

26 червня 2024року, в залі засідань Хмільницької РВА відбулось чергове пленарне засідання 26-ї сесії Хмільницької районної ради 8 скликання.
В роботі сесії взяв участь заступник начальника Хмільницької районної військової адміністрації Олександр Пузир. Перед початком розгляду питань порядку денного голова районної ради Юрій Слабчук та заступник начальника Хмільницької районної військової адміністрації Олександр Пузир, за значний особистий внесок у розвиток району, багаторічну працю у органах місцевого самоврядування та з нагоди 65-річчя, вручили грамоту Хмільницької районної військової адміністрації та Хмільницької районної ради начальнику відділу забезпечення діяльності Хмільницької районної ради Валерію Нечипоруку. Також , перед початком роботи, заступник голови Хмільницької районної територіальної виборчої комісії Гричанюк Лідія Іванівна зачитала рішення комісії про вступ у повноваження шести нових депутатів Хмільницької районної ради. Відповідно до порядку денного депутати заслухали звіт голови районної ради та прийняли відповідне рішення по ньому.
В ході пленарного засідання було прийнято ряд рішень зокрема: щодо питань спільної комунальної власності територіальних громад району, внесення змін до регламенту Хмільницької районної ради 8 скликання та ряду інших питань.
Фото без описуФото без описуФото без опису
Переглядів: 43