Вітання з Новим 2015 роком


Шановні  жителі  Хмільницького району, дорогі земляки.
Щиро і сердечно  вітаю Вас з Новим 2015 роком та Різдвом Христовим!

 
Ми прожили  надзвичайно важкий рік, рік, який приніс нам радість перемоги, біль втрат та горе війни.
 
Ми є з Вами свідками неприхованої  агресії з боку
сусідньої держави, в результаті якої, при допомозі та сприянні найманців та запроданців, було  загарбано частину нашої території та розв’язано війну на сході держави.
 
       Протягом року ми з Вами двічі робили свій вибір по  формуванню органів влади в Україні.
 
      Український народ в 2014 році поставив  остаточну крапку у  визначенні свого майбутнього, яке  бачить тільки в єдності з європейськими країнами,  поділяючи та сповідуючи цінності дійсно цивілізованих  країн.
 
Це визначення далось нам дорогою ціною, ціною життів героїв «Небесної сотні».  Кровоточивою раною на тілі Батьківщини стали східні землі, де точиться розв’язана великошовіністичним агресором  загарбницька війна.
 
    На захист рубежів країни стали кращі її сини  та дочки.  Нажаль, багато з них вже ніколи  не побачать рідну домівку.
Вічна пам'ять  героям, які полягли в боях за майбутнє, мир та спокій на нашій землі.
 
 
 
      Вражаюче єднання та високе почуття патріотизму  нашого народу у всьому світі викликали гарячу підтримку нашого прагнення до свободи та вільного вибору майбутнього.
 
      Заслуговує глибокої шани та поваги  безкорислива, дійсно героїчна допомога українського народу нашим воїнам в  матеріальному забезпеченні, підтримці патріотичного духу, віри в  нашу перемогу.
 
Шановні  друзі !
  Незважаючи на всі складнощі, в нашому районі за минулий рік вдалося досягти певних успіхів  для підвищення рівня надання соціальних послуг, економічного зростання.
 
       В цей святковий день хочу висловити від імені районної ради слова  щирої подяки всім землякам,  хмільничанам, тим,  хто стояв на барикадах, хто захищав і захищає Вітчизну,  хліборобам, робітникам, працівникам соціальної сфери, депутатам рад всіх рівнів. Всім тим, хто в час загальнонаціональної біди підставив Батьківщині своє небайдуже плече допомоги.
                     
Шановні друзі !
 
Яким же буде рік прийдешній - багато в чому залежить і від нас самих, давайте будемо його робити кращим.
 
  Незважаючи ні на що, нехай не залишиться в наших серцях місця для злоби, заздрощів,  брехні, зради та ненависті. Нехай наші душі будуть сповнені оптимізмом і вірою, вірою в добро та нашу незаперечну перемогу. І тоді Новий рік стане кращим попереднього.
 
Від усієї душі бажаю Вам в Новому році людського щастя, міцного здоров’я,  добра і надії, надії на швидке закінчення війни, повернення всіх рідних та близьких здоровими та неушкодженими.
 
 Хай нам Бог допоможе з гідністю перенести всі негаразди, які випали на нашу долю.
 
 Нехай 2015 рік виправдає Ваші самі добрі  надії та сподівання і принесе всім нам в кожну оселю такий довгоочікуваний мир та благополуччя.
 
З новим Роком!
З Різдвом Христовим  Вас,  шановні друзі, дорогі земляки!
 
 
Голова районної ради                       В.А. Чмелюк
 
Переглядів: 698