ВРЯТУЙМО КОЖНОГО БІЙЦЯ

ЗВЕРНЕННЯ
до депутатів місцевих рад, керівників органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ, громадських організацій,  всіх жителів області щодо участі в Обласному благодійному марафоні
„ВРЯТУЙМО КОЖНОГО БІЙЦЯ – ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!”

Сьогодні, у найважчі часи в багатовіковій історії України, під загрозою опинилася територіальна цілісність та незалежність держави, гинуть бійці і мирне населення, більше  3 тисячвійськових отрималипоранення.

Українські воїни, які знаходяться на передовій, не жаліючи власних життів, ведуть самовіддану боротьбу, захищаючи від  терористів і російських найманцівсвободу, незалежність та територіальну цілісність України.  Стійкість наших військових, їх сила духу - це прояв справжнього героїзму. Ми зобов’язані допомогти повернути до життя кожного пораненого.

З цією метою у Вінницькій області з 16 вересня по 6жовтня 2014 року буде проведений благодійний марафон „Врятуймо кожного бійця - захисника України”.

Ми звертаємося до депутатів місцевих рад, керівників органів місцевого самоврядування,  комунальних підприємств, установ, громадських організацій, приватних підприємців, керівників Церков та релігійних громад, всіх жителів Вінниччини - не бути байдужими та внести свій посильний вклад в цю нелегку боротьбу за Українську Самостійну Соборну Державу, долучившись до збору коштів задля порятунку життя поранених та постраждалих учасників антитерористичної операції, зокрема тих, які лікуються у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону (м.Вінниця).

Закликаємо до об’єднання всіх сил задля підтримки наших вояків! Ми повинні бути разом у важкий для України час !

Кошти можна перераховувати за такими банківськими реквізитами:

Одержувач платежу:Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України (21050, м. Вінниця, вул. Грушевського,12, контактний телефон: 35-05-68)

ЄДРПОУ:02940109. Рахунок №26001060509598. Банк: ПАТ КБ «Приватбанк» Вінницька філія. МФО 302689

Призначення платежу: Безповоротна фінансова  допомога на придбання ліків, засобів медичного призначення, обладнання та апаратури, харчування, санітарного транспорту для поранених та постраждалих військовослужбовців в зоні  АТО.

Схвалено на засіданні Координаційної ради

               з питань місцевого самоврядування

              при голові Вінницької обласної Ради

                       16 вересня 2014 року

Переглядів: 767