З Новим роком та всіма різдвяними святами!


Дорогі хмільничани!
Щиро вітаю вас з Новим роком та всіма різдвяними святами.

Відходить у історію 2013 рік, перегортаючи чергову сторінку в літописі України і нашого рідного краю.

Традиційно на порозі Нового року ми оглядаємось на пройдений шлях, осягаємо рік прожитий. Він був неодзнозначним, сповненим різнопланових подій, викликів та випробувань.

Та попри всі труднощі, були у минулому році свої досягненнята свої радощі. Всі ми – кожен з нас – гідно прожили кожну його мить, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги: ми працювали та вчилися, самі долали негаразди та допомагали іншим.

І хоча, зважаючи на людську природу, в житті радість і смуток завжди йдуть поруч, все ж хочеться вірити, що в році, що минає, кращого було більше.

У Новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, нашої щоденної кропіткої праці.

Для нашої Хмільниччини цей рік був напруженим, але продуктивним.

Сьогодні, в переддень свята, хочу подякувати всім людям праці за посильний внесок у розвиток нашого району.

        Особлива вдячність нашим ветеранам, які в свій час вибудовували нашу рідну Україну.

        Сподіваюсь, що прийдешній рік дозволить розв’язати ту велику кількість питань, що турбує сьогодні органи місцевого самоврядування всіх рівнів. Стверджувати так дає підстави робота, яка проводиться в цьому напрямку як на державному, так і на регіональному рівнях.

        Здобутком року, що минає,  можна вважати взаєморозуміння депутатського корпусу та збереження співпраці місцевого самоврядування району з органами виконавчої влади.

        Така взаємодія дозволила прийняти цілий ряд документів, направлених на вирішення першочергових питань життєзабезпечення району.

        Говорити про результати діяльності депутатського корпусу району можна довго, але зараз, на порозі Нового року, я хочу подякувати своїм колегам – депутатам районної ради за конструктивну роботу, розуміння і підтримку.

        Висловити щирі слова вдячності і керманичам територіальних громад району – сільським головам, численному депутатському корпусу сільських рад району.

        Хочу привітати всіх жителів нашого району з наступаючим 2014 роком і побажати, щоб кожен день наступного року приносив лише позитивні емоції. 2014 – рік нових очікувань та здійснення сподівань.

        Сподіваюсь, що в ці новорічні, різдвяні свята кожен з нас наповниться високим духовним піднесенням, налаштується на добро, яке візьме з собою у Новий рік.

      Бажаю всім нам здійснення заповітних мрій, задумів і планів, здоров’я і щастя, сімейного добробуту, щоб кожен день року Нового  приносив злагоду, душевний спокій, примножував достаток. Нехай він буде щедрим на радість, дасть силу на добрі справи в ім’я нашої рідної України.

У дні світлого Різдва Христового – вісника оновлення і надії – думається про прості і святі істини – добро, чуйність, щедрість душі, турботу про ближнього, злагоду, любов і милосердя. В дні випробувань маємо мати світлий розум і щиру віру. Не збитись на манівці і виокремити справжність на тлі облуди. На цьому шляху бажаю вам, дорогі земляки, твердості в здійсненні наших спільних прагнень, впевненості в собі і своїй державі.

Хай всіх Вас зігріває любов і віра в краще! З Новим роком! З Різдвом Христовим Вас, шановні мої земляки!

 

Голова Хмільницької районної ради           В.А. Чмелюк

Переглядів: 1198