Загальні збори уповноважених представників

       14 листопада 2013 року в приміщенні Вінницької обласної філармонії "Плеяда" відбулись загальні збори уповноважених представників - членів Вінницької обласної Асоціації органів місцевої о самоврядування. На зборах були присутні голова Хмільницької районної ради Чмелюк Василь Арсеньович та сільські голови Хмільницького району.

Про реформу місцевого самоврядування, територіальної організації влади в Україні та завдання Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування на 2014 рік доповів Голова Асоціації Татусяк С.П.
 
Про обрання Першого заступника Голови Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування проінформував Голова Асоціації Татусяк С.П.
 
Про активізацію грантової діяльності районних, міських, сільських та селищних рад - членів Асоціації доповів директор ресурсно-інформаційного центру Кавунець А. В.
 
Про затвердження бюджету Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування на 2014 рік та про членські внески членів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування на 2014 рік проінформував виконавчий директор Рубан В. О.
 
 
Переглядів: 1042