Хмільницька районна здає в оренду майно

     Хмільницька районна здає в оренду майно, що є спільною власністю територіальних громад Хмільницького району і перебуває  в управлінні районної ради: 

1. Вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 9,7 м2  в
будівлі  терапевтичного корпусу  КУ  «Хмільницька ЦРЛ»  по вул. Монастирська 71, м. Хмільник для розміщення аптечного пункту. 
2. Вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 26,1 м2  в
будівлі  хірургічного корпусу  КУ  «Хмільницька ЦРЛ»  по вул. Монастирська 71, м. Хмільник для здійснення медичної практики. 
3. Вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 2,5 м2  в 
будівлі  КУ  «Хмільницький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги»  на другому поверсі, по вул. Пушкіка 64, м. Хмільник, для реалізації виробів з дріжджового тіста.
4. Об’єкти передаються в оренду терміном на 5 років з послідуючим
 продовженням за умови виконання договірних зобов’язань.
5. Орендна плата визначається відповідно до методики розрахунку орендної плати за комунальне майно спільної власності територіальних громад Хмільницького району та пропорції її розподілу затвердженої рішенням 12 сесії районної ради 6 скликання № 195 від 24.05.2012 року.
З переліком необхідних документів, що подаються юридичними та фізичними особами для укладання договору можна ознайомитись в районній раді, або за тел. 2-41-17.    
Заяви приймаються до 17.00. год. 24 листопада 2016 року включно.
Довідки за телефоном: 2-41-17.
 
Переглядів: 894