Хмільницька районна рада
Співчуваємо
2024-04-29 10:54:33

28 квітня трагічно обірвалося життя Шевченка Юрія Сергійовича директора Хмільницького міськрайонного центру зайнятості, колишнього Кривошиївського сільського голови та заступника голови Хмільницької районної державної адміністрації.

Детальніше

15 березня 2024 року об 10 годині в режимі відеоконференції (дистанційне засідання в онлайн режимі за допомогою системи ZOOM) скликається  пленарне засідання позачергової  24 сесії Хмільницької районної ради 8 скликання.

Детальніше
Дорогі Українки!
2024-03-08 11:19:09

Сердечно вітаю з Міжнародним жіночимднем! У цейдень від душі бажаювам легкості, бадьорості, тепла, усмішок іпрекрасного настрою. Нехай збудуться всі бажання, в сім'ях будуть щастя, а в Україні- мир! Нехай весна подаруєпочаток нових подій, які радуватимуть щодня!

Детальніше

20 грудня 2023 року на 10 годину в залі засідань районної військової адміністрації скликається  пленарне засідання чергової  23 сесії Хмільницької районної ради 8 скликання.

Детальніше

Дорогі захисники та захисниці України! Ваша відвага, самовідданість та жертовність заслуговують на найвищу похвалу.Ви — наша надія та найвеличніші герої, які стоять на варті нашої свободи та незалежності. Бажаємо вам міцного здоров'я, родинного затишку і безмежного щастя!Нехай мир завжди супроводжує вас на цьому шляху, а ваша мужність ніколи не залишає вас. З Днем Захисників!

Детальніше

23 серпня відбулось пленарне засідання 22-ї позачергової сесії Хмільницької районної ради 8 скликання.

Детальніше