Хмільницька районна рада

30 травня 2019 року, за організації і сприяння служби у справах дітей Хмільницької районної державної адміністрації, в рамках відзначення Дня захисту дітей, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування взяли участь у районному фестивалі "У центрі Всесвіту-дитина", прогулялися до озера в парку Тараса Шевченка, що у Хмільнику, та відвідали завод сухого знежиреного молока "Молочний візит".

Детальніше

30 травня 2019 року в с.Уланів відбулось свято останнього дзвоника, в рамках якого було підведено підсумки виконання робіт з капітального ремонту (санації) будівлі опорної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. 

Детальніше
Рух до милосердя
2019-05-27 15:36:40

Запрошуємо усіх бажаючих прийняти участь у благодійній акції «Рух до милосердя», яка відбудеться 01.06.2019 року о 10:00 годині біля приміщення Хмільницької районної ради м.Хмільник, вул. Столярчука, 1.

Детальніше

06 червня 2019 року о 10 годині ранку в  малому залі Будинку культури  скликається 34 сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше

22 травня 2019 року в залі засідань Хмільницької РДА відбулось спільне засідання комісій районної ради з питань соціально-культурного розвитку та соціального захисту населення і з питань земельних відносин, розвитку населених пунктів, комунальної власності, на якому було розглянуто питання про реорганізацію та припинення діяльності шляхом ліквідації загальноосвітніх шкіл Хмільницької районної ради.

Детальніше

17 травня 2019 року голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, перший заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Павло Горбатюк,  представники районної та міської влади, громадськості  взяли учать у пам’ятному заході, приуроченому Дню пам'яті жертв політичних репресій. 

Детальніше