Хмільницька районна рада

    Українські цифрові COVID-сертифікати успішно пройшли технічне оцінювання в Євросоюзі.     Технічна команда ЄС високо оцінила строки реалізації, точність і відповідність наших цифрових COVID-документів вимогам ЄС. Наразі залишився останній крок — погодження від Єврокомісії та підписання відповідних угод.      Поки громадяни, яких щепили двома дозами вакцини проти COVID-19, за потреби можуть отримати паперове Міжнародне свідоцтво про вакцинацію.

Детальніше

       У Хмільнику та Калинівці покажуть фільми просто неба.     В 2016 році в Україні було створено комплексний соціальний комунікаційний проект “Дивись українське!”, мета якого – сприяння розвитку українського кінематографа.        

Детальніше

     Міністерство цифрової трансформації України та ГО SocialBoost у межах Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) розробили навчальний курс для держслужбовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.      Навчальний курс складається із восьми відео з вичерпною інформацією про аспекти цифровізації на рівні територіальної громади. Він допоможе систематизувати знання з цифрової трансформації та сформувати фундамент для подальших дій.

Детальніше

      На Вінниччині відновили видачу листків непрацездатності.    Вінничани можуть обміняти довідки про тимчасову непрацездатність на "лікарняні" листки.  Для цього потрібно звернутися до сімейного лікаря. Про це повідомила начальниця відділу страхових виплат Фонду соціального страхування у Вінницькій області Ірина Власюк.     Видаватимуть "лікарняні" з дотриманням хронологічного порядку.     

Детальніше

     ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує фізичним особам – підприємцям, особам, які провадять незалежну професійну діяльність, та членам фермерського господарства (якщо вони не належать до осіб, які підлягають страхуванню на інших підставах), що вони є платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Єдиний внесок встановлено у розмірі 22 відсотки до бази нарахування. Звертаємо увагу, що єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника.      

Детальніше

     38 080 людей вакциновано проти COVID-19 за добу 01 серпня 2021 року. Одну дозу отримали 27 722 людини, повністю імунізовані - 10 672 людини.    

Детальніше