Хмільницька районна рада

                                                                 Шановні Хмільничани!      Від імені депутатського корпусу районної ради та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем міста.      Місто живе, місто змінюється. Рушійною силою розвитку Хмільника є творча енергія його мешканців. Щира подяка усім, кому небайдужа його доля, хто вклав частинку своєї душі і праці в те, щоб ми могли пишатисямістом-курортом.                                  

Детальніше

     21 вересня 2021 заступник голови  Хмільницької районної ради Карпінець Василь Дмитрович та заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Зубчик Богдан Васильович спільно з головою Калинівської громади Поліщуком Василем Кіндратовичем привітали зі святом «Дня ратівника» та відзначили почесними грамотами працівників пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Вінницькій області (м.Калинівка).

Детальніше

                             Шановні працівники та ветерани лісових господарств!        Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівника лісу.      Дякую усім, хто трудиться на благо лісу, дбає про його збереження та примноження, любить і береже природу.      Бажаю Вам та вашим родинам міцного здоровʼя, благополуччя й добробуту. Вагомих здобутків Вам у професійній діяльності, успіхів у реалізації задумів та натхнення від природи.                                  

Детальніше

                                  Шановні працівники фармацевтичної галузі!         Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем фармацевтичного працівника!       Сьогодні ваша робота як ніколи важлива й значуща. Ваш професіоналізм, вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям здоров’я, додають впевненості у власних силах та віри в життя. Нехай ваші безцінні знання приносять ще більше користі, а кожна грамотна рекомендація закінчується швидким одужанням!                                   

Детальніше

Шановні рятівники, вогнеборці, ветерани пожежної служби від депутатського корпусу Хмільницької районної ради та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем рятівника України!

Детальніше

     2 вересня в Хмільницькій районній раді відбулося перше засідання робочої групи щодо здійснення самоврядного контролю за використанням і охороною земель та водних об’єктів на території  Хмільницького району.      Окрім голови та депутатів районної ради до складу групи ввійшли представники райдержадміністрації, ДСНС, прокуратури, поліції та екології.

Детальніше