Хмільницька районна рада

Дорогі діти! Шановні батьки! Щороку, в перший день літа, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Детальніше

31 травня 2018 року о 10:00 в залі засідань відбувся семінар-нарада з сільськими головами.

Детальніше
Останній дзвінок
2018-05-25 14:53:19

25 травня 2018 року у всіх школах України пролунав останній дзвінок. Не оминуло це свято і Великомитницьку школу І-ІІІ ступенів. 

Детальніше

23 травня 2018 року голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій з робочим візитом відвідав м. Хмільник. У ході поїздки його супроводжував заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Олександр Крученюк.

Детальніше

23 травня 2018 року в районному Будинку культури пройшло свято обдарованих дітей Хмільницького району «Таланти вітають таланти».

Детальніше

22 травня 2018 року в селі Уланів Вінницький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» у рамках реалізації Програми «U-LEAD з Європою» провів  інформаційно-просвітницьку зустріч на тему успішного досвіду та перспектив децентралізації на території Вінницької області із представниками  сільських рад, що мають увійти до складу потенційної Уланівської об’єднаної територіальної громади.

Детальніше