Хмільницька районна рада
Співчуваємо
2019-08-07 12:25:18

Внаслідок ворожого обстрілу в зоні проведення операції об’єднаних сил 6 серпня загинув наш земляк  із села Торчин  старший стрілець десантно- штурмової роти  Шандра Сергій Іванович. Хмільницька районна рада висловлює щирі співчуття близьким та рідним загиблого. Вічна слава Героям!

Детальніше

Часто виникають ситуації, коли зареєстрована особа, фактично не проживає за місцем реєстрації продовж тривалого часу, але самостійно не хоче "виписуватися", будь це колишній чоловік, що вже 6 років не живе по "прописці", а змінювати місце реєстрації не хоче, чи рідний брат, який виїхав на заробітки й вертатися на Батьківщину не планує, а може й взагалі далекий знайомий, якого Ви чомусь вирішили зареєструвати у власному житлі, а оплату комунальних послуг здійснюєте Ви.

Детальніше

8 липня 2019 року в малому залі районного Будинку культури, у День родини, відбулося урочите святкування 10 - річного ювілею сім’ї Лецьких.

Детальніше

4 липня в Україні відзначається День Національної поліції України, відповідно до Указу Президента України від 09 грудня 2015 року № 693.

Детальніше

Відповідно до Положення про районний конкурс «Людина року», затвердженого рішенням 18 сесії районної ради 7 скликання від 27.07.2017 р. № 262 (зі змінами), з 1 липня по 1 серпня оголошено конкурс «Людина року».

Детальніше

Шановні жителі Хмільниччини! Від імені депутатського корпусу Хмільницької районної ради щиро вітаю Вас з одним із найголовніших державних свят – Днем Конституції України!

Детальніше