Хмільницька районна рада

Шановні хмільничани, працівники і ветерани  органів місцевого самоврядування,  депутати всіх рівнів! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Детальніше

Шановні! Відповідно до норм чинного законодавства, голова районної ради щорічно звітує перед районною радою про свою діяльність, про роботу районної ради та про реалізацію регуляторної політики .

Детальніше

27 листопада в малому залі Хмільницького районного Будинку культури відбулася презентація збірки «Голосом Майдану».

Детальніше

25 листопада в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації відбулася нарада з питань надання допомоги для матеріально-технічного  забезпечення 9-го  окремого мотопіхотного батальйону 30-ї окремої механізованої бригади.

Детальніше

Відповідно до статті 46 та пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  5 грудня  2014 року о 10 годині  в малому залі районного Будинку культури скликається 30 сесія районної ради 6 скликання.

Детальніше

11.11.2014 р. у вівторок в Хмільницький район прибула з візитом делегація Ясського повіту (Румунія) під керівництвом секретаря ради Лекремьоари Верніки. До її складу увійшли заступник директора Генерального директорату з соціальної допомоги та соцзабезпечення дітей Нікуліна Карасоні, заступник директора з соціальної допомоги та дитинства Іоан Тіку, голова соціал-освітнього центру для людей з обмеженими фізичними можливостями «Галата» Джор-джета Думітраче, голова МГО “Alaturi de Voi” Анжела Акітей, начальник управління міжнародних відносин повітової ради Сандра Беатрис Пітере.

Детальніше