Хмільницька районна рада

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС «Легенди рідного краю»

Детальніше
Христос воскрес!
2017-04-14 11:31:26

Дорогі хмільничани! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Світлого Христового Воскресіння!

Детальніше

11 квітня 2017 року державні службовці Хмільницького району на чолі з головою Хмільницької районної ради Зоєю Бонсевич і головою Хмільницької районної державної адміністрації Євгенієм Буткевичем  висадили саджанці дубів на площі 0,8 га на землях лісового фонду підрозділу "Віноблагроліс" у Хмільницькому районі (с.Педоси).

Детальніше

Хмільницька районна здає в оренду майно, що є спільною власністю територіальних громад Хмільницького району і перебуває  в управлінні районної ради: 

Детальніше
За чисте довкілля
2017-04-06 15:49:59

Працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь у Всеукраїнській акції «За чисте довкілля», в рамках якої 05 квітня провели прибирання узбіччя дороги та територію біля пам'ятника Воїнам 18-Армії.

Детальніше

06 квітня 2017 року  о 10 годині в приміщенні відділу «Хмільницьке бюро правової допомоги» Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (м. Хмільник, вул. Літописна, 11, колишня вул. Червоного козацтва, 14) буде проведено спільний виїзний прийом громадян  начальником Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Круголем Ю.В. , в.о. директора Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області   Лукіяновою М.Д. та директором Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Комаром О.С.

Детальніше