Хмільницька районна рада

     Як надається додаткова оплачувана відпустка для учасників бойових дій та інвалідів війни?      Відповідно до статті 162 Закону про відпустки учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, статус яких визначено Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», мають право на додаткову оплачувану відпустку (далі — додаткова відпустка учасника бойових дій). Тривалість такої відпустки становить 14 календарних днів на рік.                         

Детальніше
Пункти вакцинації
2021-10-11 16:17:38

     На Вінниччині у відділеннях «Укрпошти» відкрили 18 пунктів вакцинації від COVID-19. Вакцинальна кампанія направлена на осіб, старших 65 років. Адреси пунктів вакцинації у Хмільницькому районі: - Козятин, вул. 8-ми Гвардійська , 56; - Хмільник, площа Перемоги, 2; - Калинівка, вул.Незалежності, 67.      Бережіть себе та будьте здорові!

Детальніше

     ГУ ДПС у Вінницькій області звертає увагу платників, що дистанційна форма комунікації є найбезпечнішою, особливо у період дії карантинних заходів. Наразі в ДПС України функціонує та постійно вдосконалюється безкоштовний сервіс «Електронний кабінет». Це сервіс, за допомогою якого здійснюється взаємодія органів ДПС та платників податків у режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв без встановлення спеціалізованого програмного забезпечення. «Електронний кабінет» знаходиться на офіційному вебпорталі ДПС України за адресою https://cabinet.tax.gov.ua. У відкритій частині кабінету платник має можливість переглянути таку інформацію: новини ДПС; бланки звітності; календар платника; податкову карту України; контакти ЦОПів; інструкцію користувача; інформацію загальнодоступних реєстрів.

Детальніше

                                                             Шановні юристи!           Вітаю Вас із професійним святом – Днем юриста!      У цей святковий день висловлюю вам щиру подяку за відданість обраній професії, відповідальність, справедливість і цілеспрямованість.      Бажаю Вам професійних успіхів та нових досягнень, зважених рішень і витримки у складних ситуаціях. Нехай Ваші зусилля завжди винагороджуються повагою і довірою людей. Благополуччя Вам, щастя, міцного здоров'я і родинного добробуту на довгі роки!

Детальніше

     Зміни у проведенні конкурсу "Комфортні громади".  Відбір проєктів на Конкурс відбувається у два етапи.                             І етап відбувається на місцевому рівні. Сільська, селищна та міська рада відповідальні за відбір та подачу проєктів на ІІ етап Конкурсу.                          

Детальніше

Шановні освітяни! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників освіти!     

Детальніше