Хмільницька районна рада

Сьогодні минуло вже 32 роки відтоді, як ти здобула довгоочікувану незалежність. В цей день бажаємо вам миру, міцного здоров'я, великого родинного щастя, взаєморозуміння, злагоди та добробуту.

Детальніше

Державний прапор – це символ духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом усіх років незалежної України. Нехай блакитне небо було мирним і ясним, а жовті поля пшениці дають добрий урожай. Вітаємо з Днем Державного прапора України!

Детальніше

23 серпня 2023 року об 11 годині скликається  пленарне засідання позачергової 22 сесії районної ради  8 скликання.

Детальніше

Сьогодні у нашій країні відзначають День української державності.  Цінуємо те, за що боролися наші предки, і те, за що баряться наші воїни на фронті сьогодні. Пам’ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити.  Бажаємо відчувати єдність та приналежність до української родини, де б ви не були. Щоби ідентичність українців сприяла процвітанню Батьківщини. Щоби ми щасливо жили у своїй країні, стверджувались на своїй землі.

Детальніше

З великою шаною вітаємо всіх медичних працівників із їхнім професійним святом!  У цей особливий день хочемо віддати вам свою найщирішу вдячність за вашу безцінну працю. Ваші зусилля і самопожертва у боротьбі  за життя всіх українців у тилу та у зоні бойових дійзаслуговують найвищого визнання!  Зичимо вам міцного здоров'я, стійкості духу та віри у справу, яку ви робите. Нехай у вашому житті завжди буде радість від професійних здобутків і підтримка від тих, хто оточує вас з любов'ю.

Детальніше

Дорогі співвітчизники!

Детальніше