22 травня 2019 року в залі засідань Хмільницької РДА відбулось спільне засідання комісій районної ради з питань соціально-культурного розвитку та соціального захисту населення і з питань земельних відносин, розвитку населених пунктів, комунальної власності, на якому було розглянуто питання про реорганізацію та припинення діяльності шляхом ліквідації загальноосвітніх шкіл Хмільницької районної ради.

Детальніше

17 травня 2019 року голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, перший заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Павло Горбатюк,  представники районної та міської влади, громадськості  взяли учать у пам’ятному заході, приуроченому Дню пам'яті жертв політичних репресій. 

Детальніше

15 травня 2019 року голови районних та сільських рад разом з керівництвом обласної Ради перебували у Києві. Заступник голови Комітету, народний депутат Сергій Кудлаєнко для делегації з Вінниччини організував екскурсію Верховною Радою та Будинком Уряду.

Детальніше

З 12 по 17 травня 2019 року на Вінниччині проходить 17 Міжнародний фестиваль імені П.І.Чайковського та Н.В. фон Мекк. В концертах беруть участь близько 200 артистів  різних колективів та солісти з 6 країн світу. 15 травня 2019 року  у Хмільницькій школі мистецтв  відбувся  один з фестивальних концертів, на якому виступив подільський камерний хор «Леонтович–капела» під керівництвом талановитого хормейстера Ольги Бабошиної, солісти – Наталія Лановенко, Олександр Онофрійчук, ведуча заходу – Леся Смішко.                

Детальніше
Урочисті заходи
2019-05-10 08:16:50

9 травня 2019 року у м. Хмільнику відбулися урочисті заходи, присвячені відзначенню Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Детальніше

08 травня 2019 року в залі засідань Хмільницької РДА відбулось спільне засідання комісій районної ради з питань соціально-культурного розвитку та соціального захисту населення і з питань земельних відносин, розвитку населених пунктів, комунальної власності, на якому було розглянуто питання про внесення змін до програми розвитку культури та духовного відродження Хмільницького району на 2016-2020 роки.

Детальніше