Шкільний автобус
2017-09-05 12:01:18

4 вересня в рамках державної програми «Шкільний автобус» відбулася урочиста передача автобуса Лип’ятинській загальноосвітній школі. Автобус «Отаман» на 30 місць було закуплено за кошти державного та районного бюджетів. Зокрема, з районного бюджету надійшла 541 тис. грн. 

Детальніше
День знань
2017-09-01 16:54:26

Традиційно 1 вересня на День знань на урочисті лінійки, що проводяться  з цієї нагоди у школах району, приїжджають гості, щоб привітати дітей з початком нового навчального року.

Детальніше

1 вересня відбулося урочисте відкриття капітального відремонтованого приміщення другої групи дошкільного навчального закладу с. Голодьки.

Детальніше

До першої річниці роботи, 01 вересня 2017 року, в Хмільницькому бюро правової допомоги було проведено День відкритих дверей . Серед гостей, що завітали були клієнти  бюро та представники  громадської організації «Право» .

Детальніше

У третій декаді серпня   працівниками відділу "Хмільницьке бюро правової допомоги" Ганною Мариніч та Інною Шереметою  проведено виїзний прийом громадян в Голодьківській сільській раді.

Детальніше

В третій декаді серпня працівниками відділу "Хмільницьке бюро правової допомоги" Ганною Мариніч та Інною Шереметою  проведено виїзний прийом громадян в Широкогребельській сільській   раді.

Детальніше