21 листопада 2018 року у Хмільнику на Майдані Свободи відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятного місця Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО.

Детальніше

20 листопада 2018 року у приміщенні Хмільницької районної бібліотеки для дорослих відбулася презентація проекту – переможця п’ятнадцятого обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад «Збереження історико-культурної та духовної спадщини села завдяки сучасному інтернет-центру».

Детальніше

15 листопада у малому залі районного Будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня працівників сільського господарства України.

Детальніше

8 листопада 2018 року в Хмільницькому районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Детальніше

2 листопада 2018 року в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Детальніше
Онлайн-семінар
2018-10-31 14:49:36

31 жовтня 2018р. о 10:00 в залі засідань Хмільницької РДА відбувся онлайн-семінар на тему: «Актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування», організований Вінницькою обласною асоціацією органів місцевого самоврядування.

Детальніше