Шановні працівники фармацевтичної галузі!         Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем фармацевтичного працівника!       Сьогодні ваша робота як ніколи важлива й значуща. Ваш професіоналізм, вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям здоров’я, додають впевненості у власних силах та віри в життя. Нехай ваші безцінні знання приносять ще більше користі, а кожна грамотна рекомендація закінчується швидким одужанням!                                   

Детальніше

Шановні рятівники, вогнеборці, ветерани пожежної служби від депутатського корпусу Хмільницької районної ради та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем рятівника України!

Детальніше

     2 вересня в Хмільницькій районній раді відбулося перше засідання робочої групи щодо здійснення самоврядного контролю за використанням і охороною земель та водних об’єктів на території  Хмільницького району.      Окрім голови та депутатів районної ради до складу групи ввійшли представники райдержадміністрації, ДСНС, прокуратури, поліції та екології.

Детальніше

Дорогі школярі, вчителі та батьки!   Депутатський корпус Хмільницької районної ради щиро вітає Вас з Днем знань та початком нового навчального року.

Детальніше

    29 серпня в Хмільнику вшанували пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.     Учасники меморіального заходу – військовослужбовці, рідні загиблих хмільничан в зоні АТО/ООС, представники влади та громадських організацій поклали квіти до пам’ятних місць, меморіальних дошок та місць поховань захисників України в Хмільницькій міській територіальній громаді. Загиблих було вшановано хвилиною мовчання.

Детальніше

     29 серпня, в День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, в Калинівці відбулося відкриття Стіни пам’яті.     Учасниками заходу стали військовослужбовці – учасники АТО/ООС, сім’ї загиблих воїнів, волонтери, представники влади – голова Хмільницької райради Юрій Слабчук, Калинівський міський голова Василь Поліщук, депутат обласної ради Ілля Гуменчук.

Детальніше