Сьогодні, 7 травня, у Калинівці відбувся мітинг-реквієм «День миру та єднання, і перемога в тій страшній війні», присвячений Дню пам’яті та примирення та Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.       У заході взяли участь голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, заступник голови Хмільницької РДА Богдан Зубчик, Калинівський міський голова Василь Поліщук, військовослужбовці, учасники АТО та громадськість.

Детальніше

     21 травня 2021 року о 10 годині ранку в залі засідань Хмільницької районної державної адміністрації скликається 8 сесія районної ради 8 скликання.      На розгляд сесії пропонується внести питання:

Детальніше

     Голова Хмільницької районної ради та  депутатський корпус щиро вітають усіх зі світлим і величним святом Воскресіння Христового!                                                   

Детальніше

     Сьогодні, у День пам’яті Чорнобильської трагедії, у 35 роковини страшної техногенної катастрофи, в місті Хмільнику було відкрито пам’ятник  хмільничанам  –  учасникам ліквідації  аварії на ЧАЕС.      У церемонії відкриття взяли участь Народний депутат України Петро Юрчишин, заступник голови районної ради Василь Карпінець, заступник голови райдержадміністрації Богдан Зубчик, представники громадських організацій міста.

Детальніше

                                            26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

Детальніше
Пільговий проїзд
2021-04-23 18:56:05

     Жителі Хмільниччини пільгових категорій зможуть їздити в межах області за рахунок коштів обласного бюджету. Ще у лютому минулого року було затверджено порядок використання коштів обласного бюджету для здійснення компенсаційних виплат окремим категоріям громадян за пільговий проїзд на міжміських внутрішньообласних маршрутах загального користування у Вінницькій області.      Цим Порядком визначено категорії громадян, які мають право на пільговий проїзд – це учасники АТО/ООС, особи з інвалідністю внаслідок війни, діти з багатодітних сімей. Цей документ визначає також механізм здійснення компенсаційних виплат суб’єктам підприємницької діяльності, які надають послуги із перевезення пасажирів, передбачених в обласному бюджеті на відповідний рік.

Детальніше