03 квітня 2014 р. у м.Вінниці був проведений короткостроковий семінар для голів районних державних адміністрацій, голів районних рад, міських, сільських та селищних голів, на якому були присутні голова Хмільницької районної ради Чмелюк Василь Арсеньович, голова Хмільницької райдержадміністрації Буткевич Євгеній Віталійович та сільські голови Хмільницького району.

Детальніше

01 квітня 2014 року о 10:00 відбулось засідання президії районної ради. На засіданні розглядались питання, які вносяться на розгляд чергової 25 сесії районної ради 6 скликання. Члени президії погодили порядок денний 25 сесії районної ради та проекти рішень з питань, які заплановано до розгляду.

Детальніше

18 березня 2014 року з нагоди 70-річчя визволення Хмільницького краю від від фашистських загарбників керівництво району вшанувало пам’ять воїнів, полеглих у боях.

Детальніше

21 лютого 2014 року відбулося засідання фракції Партії регіонів депутатів Хмільницької районної ради. Відкрив засідання та звернувся до членів фракції з вступним словом заступник голови районної організації Партії регіонів, голова фракції Дячок Юрій Борисович, який акцентував увагу присутніх на суспільно-політичній ситуації, яка склалася в державі.

Детальніше
Звернення
2014-02-20 08:45:49

Звернення Хмільницької районної державної адміністрації, Президії районної ради, депутатів районної ради, керівників підприємств, організацій, установ району, загальноосвітніх закладів, активу району з приводу політичної ситуації в країні до сторін протистояння в державі

Детальніше

15 лютого 2014 року в районному Будинку культури відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Перед учасниками бойових дій та ветеранів війни виступили голова райдержадміністрації Олег Томашук, міський голови Василь Грушко, депутат обласної ради Василь Федоришин, помічник-консультант народного депутата України Миколи Катеринчука Анатолій Мороз, голова міськрайонної Спілки ветеранів війни в Афганістані Володимир Гончарук.

Детальніше