За чисте довкілля
2017-04-04 16:51:42

04 квітня  2017 року перший заступник голови обласної державної адміністрації Гижко Андрій Петрович, депутат Вінницької обласної Ради Крученюк Олександр Васильович, голова Хмільницької районної ради Бонсевич Зоя Григорівна, голова Хмільницької районної державної адміністрації Буткевич Євгеній Віталійович взяли участь в посадці декоративних дерев біля пам'ятника Т.Шевченка в с.Уланів.

Детальніше

04 квітня 2017 року відбулось урочисте відкриття приміщення №1  ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Уланів після реконструкції. 

Детальніше

31 березня 2017 року у м. Вінниці проведено семінар з питань стану реформи децентралізації в Україні. Ініціатором зазначеного заходу виступив Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування за сприяння швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.

Детальніше

30 березня 2017 року відбулися загальні збори громадян у с.Порик за участі голови районної ради З.Г.Бонсевич, першого заступника голови райдержадміністрації П.А.Горбатюка, депутата районної ради В.Я.Корецького.

Детальніше

29 березня в місті Могилеві-Подільському відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради.

Детальніше

Шановні працівники та ветерани Служби Безпеки України! Прийміть щиросердечні вітання з нагоди вашого професійного свята –  Дня Служби безпеки України! За чверть століття існування вашої Служби, її працівники пройшли нелегкий шлях, сповнений небезпек і тривог, часто з ризиком для життя. За цей період ваша Служба як державний правоохоронний орган спеціального призначення значно зміцніла і здобула досвіду, затвердилась як важливий елемент державного механізму.

Детальніше