19 лютого 2016 року о 13:00 в районному Будинку культури відбувся благодійний концерт та акція збору коштів на підтримку учасників АТО.

Детальніше

19 лютого 2016 року о 12:00 на Площі Свободи відбулось вшанування пам'яті загиблих на Майдані та річниці трагедії під Дебальцево. 

Детальніше

19 лютого 2016 року о 11:00 в залі засідань районної ради відбулася церемонія вручення нагрудних знаків «Учасник АТО» жителям міста та району.

Детальніше

17 лютого 2016 року в залі засідань районної ради відбулось спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та колегії райдержадміністрації.

Детальніше

15 лютого 2016 року в районному Будинку культури відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Детальніше

11 лютого 2016 року в малому залі районного Будинку культури голова Хмільницької районної ради Бонсевич Зоя Григорівна та заступник голови райдержадміністрації Чикотун Микола Олександрович провели нараду з сільськими головами Хмільницького району щодо добровільного об'єднання територіальних громад. Присутні активно висловлювали свої думки щодо добровільного об’єднання громад та можливі пропозиції щодо таких об’єднань.

Детальніше