19 грудня 2018 року завітав Святий Миколай  на свято до вихованців ДНЗ Берізка села Уланів, а разом із ним з подарунками  завітали  заступник  голови  Вінницької  обласної державної  адміністрації  Олександр  Крученюк, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова Хмільницької райдержадміністрації Євгеній  Буткевич, головний спеціаліст  відділу усиновлення та сімейних форм виховання служби у справах дітей Вінницької обласної державної адміністрації Боднар Таміла,  голова  Уланівської територіальної громад Сергій  Голубенко. 

Детальніше

19 грудня 2018 року Святий Миколай прийшов до дітей, які перебувають під опікою, дітей з прийомних сімей і дитячого будинку сімейного типу Хмільницького району.

Детальніше

18 грудня 2018 року відбулось спільне засідання президії та постійних комісій районної ради.

Детальніше

До дня Святого Миколая,  Хмільницькою районною радою,  Хмільницькою районною державною адміністрацією та Хмільницьким районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  було  проведено Акцію «Святий Миколай йде до тебе!».

Детальніше

17 грудня2018 року відбулися громадські слухання з оцінки впливу на довкілля по ДП «Хмільницький лісгосп» стосовно спеціального використання лісових ресурсів, заготівлі деревини під час рубок головного користування на підставі нової погодженої і затвердженої розрахункової лісосіки (у зв’язку зі зміною категорій земель та меж лісових ділянок підприємства).

Детальніше

18 грудня 2018 року відповідно до затвердженого графіка в селі Торчин Хмільницького району відбулося розширене засідання виконкому Сулківської сільської ради. Було підбито підсумки роботи за останні два роки та обговорено перспективний план розвитку територіальної громади до 2021 року.

Детальніше