Сьогодні в Калинівці відбувся урочистий захід, присвячений Дню захисників і захисниць України та Дню Українського козацтва. Урочисте зібрання відкрив духовий оркестр військової частини 3028 Національної гвардії України.      Подякувати захисникам та згадати тих, хто поклав своє життя заради нашого майбутнього прийшли голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, Калинівський міський голова Василь Поліщук, депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук, заступник голови Хмільницької райдержадміністрації  Богдан Зубчик,  голова  «Об’єднання учасників бойових дій та патріотів України» Сергій Говоруха.

Детальніше

     Як надається додаткова оплачувана відпустка для учасників бойових дій та інвалідів війни?      Відповідно до статті 162 Закону про відпустки учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, статус яких визначено Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», мають право на додаткову оплачувану відпустку (далі — додаткова відпустка учасника бойових дій). Тривалість такої відпустки становить 14 календарних днів на рік.                         

Детальніше
Пункти вакцинації
2021-10-11 16:17:38

     На Вінниччині у відділеннях «Укрпошти» відкрили 18 пунктів вакцинації від COVID-19. Вакцинальна кампанія направлена на осіб, старших 65 років. Адреси пунктів вакцинації у Хмільницькому районі: - Козятин, вул. 8-ми Гвардійська , 56; - Хмільник, площа Перемоги, 2; - Калинівка, вул.Незалежності, 67.      Бережіть себе та будьте здорові!

Детальніше

     ГУ ДПС у Вінницькій області звертає увагу платників, що дистанційна форма комунікації є найбезпечнішою, особливо у період дії карантинних заходів. Наразі в ДПС України функціонує та постійно вдосконалюється безкоштовний сервіс «Електронний кабінет». Це сервіс, за допомогою якого здійснюється взаємодія органів ДПС та платників податків у режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв без встановлення спеціалізованого програмного забезпечення. «Електронний кабінет» знаходиться на офіційному вебпорталі ДПС України за адресою https://cabinet.tax.gov.ua. У відкритій частині кабінету платник має можливість переглянути таку інформацію: новини ДПС; бланки звітності; календар платника; податкову карту України; контакти ЦОПів; інструкцію користувача; інформацію загальнодоступних реєстрів.

Детальніше

                                                             Шановні юристи!           Вітаю Вас із професійним святом – Днем юриста!      У цей святковий день висловлюю вам щиру подяку за відданість обраній професії, відповідальність, справедливість і цілеспрямованість.      Бажаю Вам професійних успіхів та нових досягнень, зважених рішень і витримки у складних ситуаціях. Нехай Ваші зусилля завжди винагороджуються повагою і довірою людей. Благополуччя Вам, щастя, міцного здоров'я і родинного добробуту на довгі роки!

Детальніше

     Зміни у проведенні конкурсу "Комфортні громади".  Відбір проєктів на Конкурс відбувається у два етапи.                             І етап відбувається на місцевому рівні. Сільська, селищна та міська рада відповідальні за відбір та подачу проєктів на ІІ етап Конкурсу.                          

Детальніше